Super simpel folder maken met MijnSjabloon

Met MijnSjabloon kan iedereen (!) in de organisatie met een paar muisklikken professionele folders, flyers, advertenties en andere communicatiemiddelen maken. Dat versterkt niet alleen de professionaliteit van de organisatie, het bespaart ook veel tijd en geld.

Er wordt heel wat ‘geknutseld’ bij organisaties. Een ontwerper inhuren is kostbaar, als laten regisseren door communicatie is vaak onmogelijk. Daardoor circuleren er vaak tal van communicatiemiddelen die niet de gewenste uitstraling hebben. Met MijnSjabloon maakt u daar een einde aan.

Wat is MijnSjabloon?

MijnSjabloon is een website waar medewerkers van de organisatie op in kunnen loggen. Op de website staan verschillende sjablonen van de organisatie, bijvoorbeeld voor een poster en een flyer, volledig in de juiste huisstijl. Het plaatsen van tekst en foto’s in het sjabloon is kinderspel. De gebruiker ziet meteen hoe het eruit komt te zien. Met een druk op de knop rolt de poster of de flyer uit de printer.

Voor de ontwikkeling van MijnSjabloon heeft Het Inventief heel zorgvuldig gekeken naar de problemen waar organisaties tegenaan lopen. Bestaande software, zoals Photoshop en Indesign is voor verreweg de meeste medewerkers veel te ingewikkeld. Daarom is MijnSjabloon juist heel eenvoudig in gebruik. Ook merkten we dat bestaande hulpmiddelen, zoals Word-sjablonen en invulbare PDF’s teveel mogelijkheden boden of juist te beperkt waren. MijnSjabloon biedt een gulden middenweg: flexibiliteit in de inhoud, maar wel binnen de kaders van de huisstijl.

Iets voor uw organisatie?

  • Zijn een of meer van de volgende situaties herkenbaar voor u;
  • Er circuleren (veel) niet professionele communicatieproducten in mijn organisatie, zoals zelfgemaakte posters, folders, verslagen en nieuwsbrieven;
  • Ik ben veel tijd en/of geld kwijt aan het maken van professionele communicatieproducten;
  • Ik mis een eenvoudig hulpmiddel waarmee medewerkers zelf professionele communicatieproducten kunnen maken.

Zo ja, laat ons dan MijnSjabloon aan u demonstreren.

Bel voor een vrijblijvende demonstratie met Lotje de Brouwer op (013) 583 70 70 of stuur een e-mail naar lotje@inventief.nl.

MijnSjabloon in het kort:

  • Iedereen in de organisatie kan met een paar muisklikken professionele communicatieproducten maken;
  • Web-based, werkt op elke computer met een internetaansluiting;
  • Flexibel als het gaat om inhoud, strak als het gaat om huisstijl;
  • Geschikt voor posters, flyers, folders, nieuwsbrieven, rapporten en meer;
  • Geen ontwerper meer nodig, delegeren en zelf printen: dat bespaart tijd en geld;
  • Alle gemaakte communicatieproducten overzichtelijk bij elkaar, dus aanpassen en/of opnieuw printen kan altijd.

Guido,

tekst en concept

Ontwikkelingen, Recent werk | , , , , , ,